CANNIBALE ROYALE AMSTERDAM ROZENGRACHT

CANNIBALE ROYALE AMSTERDAM ROZENGRACHT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 404 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cannibale Royale Amsterdam Rozengracht. Meer weten? Ontdek meer

6 apr 2022 om 23:37 Bad bad bad, chicken had a really weird taste. Mac and cheese? Mac n freeze you mean! It came straight out of the freezer. I would NOT recommend this place!
12 mrt 2022 om 22:36 Always tasty food and probably the place I’ve ordered from the most. Yes there has been some good and bad times but the food has always been on the good side, but have continued to ordered from here
6 mrt 2022 om 22:05 Maar de helft van de bestelling werd geleverd. Na te bellen kregen wij ook de andere helft, echter was de friet helemaal koud…
28 feb 2022 om 21:28 Nadeel van bezorging: de sweet potato fries waren koud en het vlees ook niet erg heet meer. Zonde van zulk lekker eten. Ik bestel het niet meer maar ga gewoon lekker bij ze eten, dan komt het zo uit de keuken.
27 feb 2022 om 20:08 Eten was lekker maar wel de verkeerde gerechten… ook was het aan de koude kant. was een beetje overdreven om het niet op te eten en op nieuw te bestellen…
5 dec 2021 om 22:24 Alles was goed, heel lekker burgers!!! Snel geleverd , bezorger was heel rap! Het is aanrader!
5 dec 2021 om 21:34 Patat was helaas al koud toen het eten er was, de spareribs waren lekker als altijd. Maar waar ik het normal niet op kan omdat het zoveel is was het dit keer wat magertjes. Volgende keer hopelijk beter :-)
4 dec 2021 om 21:46 Eten koud (wederom). Spareribs niet te eten. Niet waard meer..
3 dec 2021 om 20:32 Eten koud en 1 drankje ipv 2 bezorgd.
27 nov 2021 om 13:15 The delivery person stopped somewhere for 20+ min (I could see in the app she wasn't moving) and arrived with my burger and fries completely cold. I can only guess my food was outside for all that time. I think it's Thuisbezorgd fault
21 nov 2021 om 23:04 Delivery was perfect! At the time requested and food was really good. I added a note to the order and they took it into account. Always good with them!
14 sep 2021 om 21:44 Was weer heerlijk!